Nieuwbouwplan

34 woningen
te koop

Hardenberg - Marslanden

Nieuwbouwwijk Marslanden - De Lanen 2

Marslanden is dé nieuwbouwwijk voor u! Hier vindt u veel verschillende nieuwbouwwoningen in een groene, kindvriendelijke omgeving met winkels, scholen en zorg om de hoek.

Met alle faciliteiten op loopafstand is dit een unieke mogelijkheid voor u om te genieten van een fantastische woonomgeving aan de rand van Hardenberg!

Aan de rand van deze prachtige wijk ontwikkelt Ten Brinke Group een aantrekkelijk zeer gunstig gelegen nieuwbouwproject dat ruimte biedt voor:

Hardenberg

Hardenberg is een sterk groeiende en bovendien een populaire stad in de provincie Overijssel. De rijke historie van de gemeente Hardenberg is o.a. terug te zien in de diverse monumentale panden.

Genieten van ongeschonden natuur en karakteristieke boerderijen. Winkelen kunt u in de moderne winkelcentra van Hardenberg en Dedemsvaart. Met een kano de Vecht afvaren, wandelen langs historische paden of meegaan in het feestgedruis in de Klepperstad. In de gemeente Hardenberg kan het allemaal.

Het afwisselende landschap op de grens tussen het Vechtdal en Reestdal leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht per fiets, step of wandelend. In een prachtige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik is het bijzonder prettig wonen in de nieuwbouwwijk Marslanden!

De voordelen van nieuwbouw